Aan de slag

Ontdek

In 7 stappen naar een complete huurwoning

De voordelen van een vaste aanpak

De Heijmans Huismerk woningen worden vanuit een strak geoptimaliseerd proces ontwikkeld en gebouwd. Dit komt ten goede aan de kwaliteit, bouwsnelheid en betaalbaarheid. We noemen dat ook wel standaard maatwerk. Ontdek hoe we in 7 stappen en binnen 60 werkbare dagen naar woningen toe werken die direct verhuurklaar zijn.

Stappenplan

 

We maken kennis en presenteren het Heijmans Huismerk. We geven inzicht in het proces, de rollen en de verantwoordelijkheden.
Na de kennismaking inventariseren we gezamenlijk uw wensen en eisen van de opgave. Dat resulteert in een overeenstemming over de ontwikkelplanning en -kosten.
Voor het plan wordt een Voorlopig Ontwerp gemaakt, wat resulteert in een definitieve prijsovereenstemming en een ontwerp voor het project.
We doorlopen het ontwikkelproces tot de bouwaanvraag. In deze periode vindt ook de contractvorming plaats. Na circa 3 maanden wordt de bouwaanvraag ingediend.
De benodigde vergunningen worden geregeld en de bouwvoorbereidingen gaan van start. Na circa 6 maanden starten we met de bouw.
Altijd een feestelijk moment: de bouw gaat beginnen! De eerste woning wordt vanaf start bouw binnen 60 werkbare dagen opgeleverd. Na circa 9 maanden kan uw eerste verhuurklare woning er staan!
De sleutel wordt overgedragen en de beheer fase gaat van start. Door onderhoudskosten inzichtelijk te maken, weten we met welke kosten u gedurende de verhuurperiode te maken krijgt