Heijmans Huismerk

Ontdek

Slimme woningen vol variatie

Heijmans Huismerk is hét woonconcept voor betaalbare huurwoningen. Zowel voor de sociale als de vrije huursector. De woningen hebben een vaste kern met een flexibele schil. Variatie en duurzaamheid zijn de norm. In een strak proces zorgen we voor een snelle bouwtijd, lage kosten en hoge kwaliteit. Wat het oplevert? Een verantwoorde investering en leefbare wijken.

Duurzame investering

Rendement wordt niet gehaald bij oplevering, maar bij verhuur. Daar is onderhoud een integraal onderdeel van. We garanderen niet alleen de prijs, maar maken ook het onderhoud inzichtelijk.

Strak proces

Het ontwikkelen en bouwen van onze conceptwoningen gaat volgens een geoptimaliseerd proces. Jaarlijks starten wij met de bouw van tussen de 800-1000 woonconceptwoningen.

Direct verhuurklaar

In 7 eenvoudige stappen maken we tempo. Binnen 60 werkbaredagen wordt een verhuurklare woning opgeleverd. Natuurlijk met nul opleverpunten, maar nul klachten van de bewoners vinden wij nóg belangrijker!

Standaard duurzaam

De woningen hebben een goed geïsoleerde schil en worden all-electric opgeleverd. De woning heeft een interne of externe warmtebron. We kijken naar wat het beste bij uw locatie past. Bewoners profiteren van lagere energielasten en de woning stoot minder CO2 uit. De woningen zijn standaard duurzaam, omdat we werken met een minimale GPR-score van 7,5 gemiddeld. Verder passen we alleen 100% duurzaam hout toe.

Complete huurwoning

1. Dakkapel
Voeg meer ruimte en licht toe op zolder met een dakkapel of groot dakraam
2. Technische ruimte
Kies voor een afgesloten technische ruimte
3. Sanitair en tegelwerk
We bieden u diverse vloer- en wandtegels en complete sanitair combinaties aan. Wenst u nog meer luxe in afwerking, dan zijn er nog meer opties mogelijk.
4. Comfortabel wonen
Laagtemperatuur vloerverwarming zorgt voor comfortabel rendement in de woning
5. Keuken
Kies voor een tijdloze keuken, passend bij uw beheer.